Noniin, eli nyt on viimein aikaa hieman huilia. Koulu on alkanut ihan hyvissä merkeissä. Yhtä opettajaa tosin joku on nyt riivannut monta päivää, joten hän huutaa kurkku suorana kaikesta. no jooh. Mulla olikin tossa eilen kuumetta, mutta menin silti kouluun niin no ratsastuksen takia. Jos en olisi tänään mennyt kouluun, en olisi myöskään päässyt tänään ratsastamaan. Joo, siis ratsastus tunti on edessä päin. Taidataan hypätä tai jtn. :D Jee <3 No jooh... Oli siis ihan pakko mennä kouluunkin. Nytkään ei ole mikään huono, mutta ei myöskään paraskaan mahdollinen olo. Whatever. Kerron siitä tunnista huomenna.


Löysin näitä kuvia ja ajattelin nyt laittaa ne tänne:

1911767.jpg Eli siinä Hayley Williams, Paramoresta.

Nuo reunimmaiset taitavat olla samalla hetkellä otettuja, joten asu on sama. Ja se onkin ihana! <3
To write Love on Her Arms :D Lukee siis paidassa :) Shortsit ovat ihanat! Sukkiksien väri on myös toosi ihana <3 :D Tai en oo ihan varma onks noi nyt sukkikset vai leggingsit. :D No oli miten oli minusta asu on todella kiva. Tyksin.

1911780.jpg
Aijaijai namm namm <3 Tollasen väriset ( Tai oikeastaan vähän vaalemmat farkut haluaisin) siis kun katsot noita keltaisia housuja/ tai no farkkuja :D

1911790.jpg

Aidot Converserit <3 Mulla on iiihan samanlaiset :) No jooh :D  Tuo sininen asu taisi olla Misery Business - musiikki videossa. Ei siis Hayleylla vaan sillä "kiusaajalla" :) Oikeastaan tuossa olevia asuja on kai useampiakin tuossa videossa.

Tuossa videolle linkki:

http://www.youtube.com/watch?v=kjd0XU8-k4U&feature=related



Ja viimein viimeinen :)

1911798.jpg

Näin. Noista sitten valitsemaan paras... hmm... Ikäisekseni varmasti paras olisi Taylor Momsenin eli "Jennyn" Asu ( Oikealla) Ainakin hattu on ihana <3 Blakella "Serenalla" ( Vasemmalla)  on myös todella kiva/ Ihana asu hmmm... ? :) Ja sitten kröhöm... "Blairin" ( keskellä) asulla taitaisin häikäistä kaikki luistelijat, niin etteivät he enään näkisi mitään... No joo... kyllä senkin menettelee ( Siis tosi kivahan se on, ei siinä mitään :)  ) mutta taidan tyytyä vain perinteisiin luistimiin ja hieman lämpimämpään asuun :) <3