Heij ihmiset (miksei myös eläimet :) Olen siis palannut syyslomalta ( Ah, loistavalta sellaiselta :)
Teitä on ollut ikävä, ja nyt ajattelin kirjoittaa P!nkistä. Miksikö? Ihailen Pinkkiä suunnattomasti. Ei pelkästään musiikillisesti vaan myös ihmisenä. Siitä pian lisää :)
Syysloma meni mallikkaasti, miten nyt ilman ystäviä se voi mennä, mutta kuitenkin :) Hihi.
Sain veljeltäni synttärilahjaksi Paramoren levyn. Misery Businessissa ihmettelin ensin sitä alkua (EI youtubessa tai muualla oo sellanen ) kunnon viulusälää :D Hihi No kuitenkin käytiin shoppailemassa ja ostettiin mulle kengät,takki ja kaulaliina. Meinasin jälleen laittaa hymiön, mutta enpäs laittanut. :D Äääh, niitä tulee automaattisesti... järveenkin loiskautin, Hrrrr oli ihan **** Kylmää!
Noniin ja takaisin P!nk aiheeseen :D

P!nk, oikealta nimeltään Alecia Beth Moore, sinusta ei voi muuta sanoa kuin WAU. Uskallat olla oma, rohkea ja persoonallinen itsesi etkä esitä mitään Paris Hiltonia tai muuta Hollywoodin bimboa.
Stupid Girl kappale  (  http://www.youtube.com/watch?v=Z9n8QHCkPLA    )   kertoo kauneusleikkauksista ja syömishäiriöistä. "En halua olla tyhmä tyttö" lauletaan.  Videon alussa tulee kohta missä "Pink" törmää lasi oveen siitä kohasta missä on menny n. 21 sekuntia. Aloin nauramaan vain sille ilmeelle. Pään sisällä kuulu vaan huutoja:" BLONDI" Hihi, älkää ottako tuota blondia itseenne, kiitos :) Sitten taas tämä oksennuskohta oli hieman liioittelua, mun mielestäni. Mutta kokonaisuudessaan hyvä ja kantaa ottava kappale.

Sitten taas uusi kappale So What? (     http://www.youtube.com/watch?v=GiMuAEd_lX0    ) on myös ihana <3 tänä vuonna eronnut Pink purkaa tunteensa laulaen. Kohdassa jossa hän sahaa puuta on paras ja sitten ihan alku ;D Niin, tuossa puu "kohtauksessa" näkyy aika selkeästi  hänen ja jonkun toisen nimet sydämmen sisällä. Aika rohkeaa, mutta palkitsevaa.

-Pink Ihailen sinua suunnattomasti ihmisenä <33

2016314.jpg

2016316.jpg

- Mya / Snöffe <3